Näin ensimmäisten tuntien jälkeen mieli on erittäin sekava. Ei oikein osaa vielä ajatella mitä tästä tulee. Haastava vuosi kaikin puolin, sen tiedän itsekin jo valmiiksi ja ei voi kun toivoa, että kaikki menisi nappiin. Se vaatii itseltään kovasti töitä ja ehkä vähän unettomia öitä ;)

 

Vanhemmalla iällä huomaa, että osaa arvostaa tiettyjä asioita eritavalla ja panostaa niihin, mitä oikeasti pitää itselleen tärkeänä. Siksi otin aikaisemmista kokemuksista oppia ja aloin opiskelemaan. Aina on varaa parantaa itseään työntekijänä ja asiakaspalvelijana.

 

Huhtikuun kohokohta työnsuhteen oli kyllä pääsiäinen. Neljä kovaa työpäivää putkeen, halpojen hintojen ja bändien kera.

 

Torstai menikin Pieksämäen Wanhassa Kievarissa. Paljon ihmisiä liikenteessä, koska pidennetty viikonloppu ja yleensä silloin sukuloidaan ja palataan kotiseuduille. Sellaisena paikkana ainakin Pieksämäkeä pidän. Tosin sama pätee Varkaudessa. Työllisyys on vähäistä ja opiskelupaikat harvassa. Suunnataan peruskoulun, ammatikoulun tai lukion jälkeen isommille apajille, joissa työllistyminenkin on todennäköisempää. Mutta esimerkiksi pääsiäinen on sellainen aika vuodessa, että piskelujen ja töiden perässä ympäri Suomena muuttaneet ihmiset tulevat tapaamaan sukulaisiaan ja ystäviään.

 

Lisäksi Touhu-Torstai houkuttaa tulemaan vaikka 1€ oluelle. Torstain hinnastoa:

 

Karjala 0,33l 1,00€

Happy Joe 0,275l 2,50€

Lonkero 0,33l 2,50€

Salmari 2,00€

18% 4cl

Fisu 2,00€

18% 4cl

Kelkka 3,00€

Koskenkorva 38% 2cl, Passion likööri 20% 2cl, Appelsiinimehu

Mustikkamaito 3,00€

Marjakossu 15% 4cl, Maito

Mustikkashotti 2,50€

Marjakossu 15% 2cl, Kerma

 

Hyvin se kuitenkin meni ja ilman suurempia sattumuksia. Sanotaanko vaikka vilkas työilta.

 

Pitkä Perjantai menikin työskennellessä omilla huudeilla, nimittäin Varkaudessa Ravintola Next Stepissä. Illan kohokohta oli tietenkin aina niin ihana Olavi Uusivirta. Asiakkaita tuli muistakin kaupungeistakin katsomaan Olavin keikkaa ja pakko myöntää ei varmasti se esitys ketään kylmäksi jättänyt. Voisipa vaikka sanoa, että sen jälkeen Olavin musiikkia kuunteleekin eri tavalla. Lauantai menikin samalla lailla, normaali lauantai-ilta. 

 

Sunnuntaina Next Stepissäkin perinteiset sunnunta suhinat. Halpaa juomaa ja iltaa viihdytti myös paikallinen Larry's band. Olen kerran aikaisemmin heidän keikalla päässyt laulamaan muutaman kappaleen ja nyt minut pyydettiin myös tällä kertaa laulamaan kyseisen kokoonpanon kanssa. Siis tottakai suostuin!!!! Mikään ei saa niin hyvää tunnetta aikasemmin, kuin pääset tekemään asioita, joista oikeasti pidät. Jaksoipa sitten koko loppu illan paiskia töitä pää kolmantena jalkana.

Sunnuntain Hinnasto:

 

Karjala 0,33l 1,00€

Strongbow 0,33l 2,00€

Salmari 18% 4cl 2,00€

Fisu 18% 4cl 2,00€

Valkovenäläinen 3,80€

Koskenkorva 38% 2cl, Kahvilikööri 21% 2cl, Maito

Marianne 3,80€

Minttulikööri 24% 2cl, Kaakaolikööri 20% 2cl, Maito

Mansikka Eskimo 3,80€

Koskenkorva 38% 2cl, Mansikkalikööri 23% 2cl, Maito

Ville Vallaton 3,80€

Koskenkorva 38% 2cl, Pisanglikööri 20%, Maito

Asterix 3,80€

Koskenkorva 38% 2cl, Pisanglikööri 20%, Maito

Kelkka 3,80€

Koskenkorva 38% 2cl, Passionlikööri 20% 2cl, Appelsiinimehu

Kossulimu 2,90€

Koskenkorva 38% 4cl, Pepsi/Pepsi Max/Jaffa/7Up

Makushotit 2,80€

2cl valitsemaa likööriä, Kerma

 

Jäi koko pääsiäisestä todella hyvä mieli, vaikka vaatihan se paljon askelia ja hikeä. Taas tuli todistettua, miksi baarityöt ja asiakaspalvelu on juuri sitä, mitä haluaa tehdä. Henkilökohtaisesti tunnen olevani hyvä työssäni ja palaute on sen mukaista, että voi sinne tiskin taakse toistekin mennä :) Kaikkein parasta onkin, kun töitten jälkeen lähdet kotiin hymyssä suin.